De Groote Wielen – Kindcentrum Campus aan De Lanen, ontwerpbestemmingsplan

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘De Groote Wielen – Kindcentrum Campus aan De Lanen’ (NL.IMRO.0796.0002437-1301) met ingang van 11 juni 2019. gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied maakt onderdeel uit van de wijk De Groote Wielen en is gelegen ten noorden van de Groote Wielenplas en ten oosten van de buurt De Lanen die in ontwikkeling is. Dit plan maakt de ontwikkeling van het kindcentrum Campus aan De Lanen mogelijk. Het kindcentrum zal bestaan uit een school, kinderdagverblijf/BSO en een gymzaal.

 

Wilt u reageren?

In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 8608760.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (ook via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij mevrouw Martens, tel. (073) 615 5828. Voor het maken van een afspraak met haar kunt u ook bellen met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

  •  

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

Naar boven