Ontwerp-bestemmingsplan Leijsenakkers, 2e wijziging (uitbreiding begraafplaats)

Logo Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat het ontwerp-besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Leijsenakkers, 2e wijziging (uitbreiding begraafplaats), met de hierbij behorende stukken, waaronder het ontwerp-bestemmingsplan zelf (NL.IMRO.0826.WYZ2leijsenakkers-ON01), ter inzage ligt. Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming “Agrarisch” naar de bestemming “Maatschappelijk” ten behoeve van de uitbreiding van de begraafplaats. Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de begraafplaats aan de Veerseweg, aan de oostzijde door agrarische gronden en enkele woningen aan de Pieter Koolenstraat, aan de zuidzijde door agrarische gronden en woningen aan de Leijsenstraat en aan de westzijde door woningen aan de Vicarislaan.

Ter inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan en het ontwerp-besluit liggen van donderdag 6 juni 2019 tot en met woensdag 17 juli 2019 ter inzage in de publiekshal van het stadhuis. Vanaf donderdag 6 juni 2019 kunt u de stukken ook digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.oosterhout.nl of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Van donderdag 6 juni 2019 tot en met woensdag 17 juli 2019 kunt u mondeling of schriftelijk een zienswijze op het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen.

Een schriftelijke zienswijze stuurt u aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout onder vermelding van “Zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Leijsenakkers, 2e wijziging (uitbreiding begraafplaats)”. Het is niet mogelijk om digitaal zienswijzen in te dienen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente, telefoon 14 0162.

Informatie

Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met de gemeente, telefoonnummer 14 0162

Oosterhout, woensdag 5 juni 2019

Naar boven