Vastgesteld bestemmingsplan '4e herziening Sterrenburg, locatie Deimospad 21' ter inzage

Logo Dordrecht

 

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het door de raad op 28 mei 2019 vastgestelde bestemmingsplan 4e herziening Sterrenburg, locatie Deimospad 21'

(NL.IMRO.0505.BP181Herzdeimos21-2401) met bijbehorende stukken met ingang van 11 juni 2019 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen. Het plan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nlhttp://www.ruimtelijkeplannen.nl/onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

De bestemmingsherziening betreft een kavel ter plaatse van het Deimospad 21 in

Sterrenburg, waar op dit moment een woning uit 1959 en een vrijstaande garage op staan.

De voorgestelde bestemmingsplan wijziging omvat de sloop van de bestaande woning en de

vrijstaande garage en het splitsen van de kavel in twee kavels van ongeveer gelijke grootte, waarop twee woningen zullen worden gebouwd.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad geen wijzigingen in het ontwerp aangebracht.

Aangezien geen zienswijzen zijn ingediend kan tot en met 23 juli 2019 uitsluitend een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 24 juli 2019. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Dordrecht, 7 juni 2019

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven