Voornemen tot onttrekking aan de openbaarheid van wegnummer 34 te Gilze, gelegen tussen Ridderstraat en Oranjestraat

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen maken bekend dat ze aan de gemeenteraad willen voorstellen om wegnummer 34 (gelegen tussen Ridderstraat en Oranjestraat te Gilze) aan de openbaarheid te onttrekken.

Aanleiding

Tijdens het actualiseren van de wegenlegger van de gemeente Gilze en Rijen is gebleken dat wegnummer 34 (gelegen tussen Ridderstraat en Oranjestraat te Gilze) al vele jaren niet meer als openbare weg in gebruik is en ook niet meer als openbare weg aanwezig is. Volgens het college van burgemeester en wethouders zijn er daarom geen belemmeringen om deze weg aan de openbaarheid te onttrekken.

Raadsvoorstel en ter inzagelegging

Burgemeester en wethouders willen aan de gemeenteraad voorstellen om genoemde weg op grond van artikel 9, eerste lid van de Wegenwet aan de openbaarheid te onttrekken. Hiertoe is een concept raadsvoorstel opgesteld dat inclusief de bijlagen van 10 juni tot en met 22 juli ter inzage ligt in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 te Rijen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.gilzerijen.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@gilzerijen.nl

Zienswijzen

Belanghebbenden kunnen gedurende de periode dat de stukken ter inzage liggen mondeling of schriftelijke een zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze moet zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook dient de reden van de zienswijze te worden vermeld. De zienswijze dient gericht te zijn aan de gemeenteraad van Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen.

Naar boven