Ontwerp bestemmingsplan IJsvogelstraat te Venlo

Logo Venlo

 

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de terinzagelegging bekend van:

  • het ontwerpbestemmingsplan IJsvogelstraat te Venlo (Imro nummer NL.IMRO.0983.BP201802IJSVOGELS-ON01)

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van 34 grondgebonden, levensloopbestendige, sociale huurwoningen op een voormalige schoollocatie begrensd door de Waterhoenstraat, de Kraanvogelstraat, de Lepelaarstraat en de huidige woonbebouwing die binnen dit blok gelegen is. Daarnaast maakt het naastgelegen park onderdeel uit van het plan. Dit park zal opgewaardeerd worden door het om te vormen van een introvert naar een extravert park met meer openheid en toegankelijkheid..

 

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 6 juni tot en met 17 juli 2019 ter inzage en kan als volgt worden geraadpleegd:

  • analoog in het Stadskantoor Venlo, Hanzeplaats 1 te Venlo. Inzage van analoge stukken is

  • in het Stadskantoor uitsluitend mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt

  • u contact opnemen met het klantcontactcentrum (KCC), telefoonnummer 14077;

  • via electronische weg via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. , met het

  • volgende identificatienummer NL.IMRO.0983.BP201802IJSVOGELS-ON01

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Er kunnen binnen de termijn van terinzagelegging door eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen

worden ingediend bij de gemeenteraad van Venlo. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient u binnen de termijn een afspraak te maken. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen

in te dienen.

Ontwerp besluit hogere waarden IJsvogelstraat te Venlo

Tevens zijn burgemeester en wethouders voornemens om voor 16 woningen hogere waarden vast te stellen als bedoeld in artikel 83 Wet geluidhinder (wegverkeerslawaai) ten behoeve van het vaststellen van het bestemmingsplan IJsvogelstraat te Venlo.

Het ontwerpbesluit hogere geluidsgrenswaarden ligt eveneens vanaf 6 juni tot en met 17 juli 2019 ter inzage in de stadswinkel Venlo. Het ontwerpbesluit tevens digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.venlo.nl (organisatie en bestuur – publicaties en verslagen – plannen ter inzage).

Ten aanzien van het ontwerpbesluit om hogere waarden vast te stellen kan een belanghebbende binnen de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders van Venlo. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient u binnen de termijn een afspraak te maken. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen in te dienen.

 

 

Venlo, 5 juni 2019

Naar boven