Ontwerpbestemmingsplan Otweg 3 te Waddinxveen

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 28 mei 2019 hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Otweg 3’ en dat de stukken voor een periode van zes weken ter inzage worden gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan

Aan de Otweg 3 staat een woning die in bestemmingsplan ‘Landelijk Veen’ is aangeduid als bedrijfswoning. In het verleden hoorde de woning bij de bedrijvigheid op de achterliggende gronden, nu Otweg 5. Er is geen binding meer tussen de bedrijfswoning en de bedrijvigheid. Voorliggend bestemmingsplan zorgt ervoor dat er een burgerwoning op deze locatie mogelijk wordt gemaakt. Hierdoor kunnen derden die geen relatie binding hebben met het naastgelegen bedrijf in de woning wonen.

Figuur 1 Locatie Otweg 3 bij de blauwe locatiemarkering

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Otweg 3’ met bijbehorende bijlagen wordt met ingang van 6 juni 2019 gedurende zes weken (tot en met 17 juli 2019) ter inzage gelegd op het gemeentehuis, Beukenhof 1. U kunt de stukken inzien via de computer in de hal van het gemeentehuis. U kunt het plan ook inzien via de gemeentelijke website; https://www.waddinxveen.nl/bestemmingsplannen-en-milieurapportages, onder het kopje ‘op dit moment ter inzage’. Een andere mogelijkheid voor het inzien van het ontwerpbestemmingsplan is via www.ruimtelijkeplannen.nl  (identificatienummer NL.IMRO.0627.BPotweg3-0301).

Zienswijzen

U kunt tot en met 17 juli 2019 schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. U kunt uw zienswijzen opsturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen, Postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor vragen over deze publicatie of het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met dhr. X. Leenheer via telefoonnummer 14 0182. Alle zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan die binnen de genoemde termijn worden ingediend  worden gebundeld, samengevat en gezamenlijk beantwoord.

 

Naar boven