Voorbereidingsbesluit N65 Helvoirt

Logo Haaren

Burgemeester en Wethouders van Haaren maken op grond van artikel 3.7, lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 23 mei 2019 heeft besloten een nieuw voorbereidingsbesluit te nemen voor het plangebied N65 Helvoirt, zoals weergegeven op de verbeelding met planidentificatie-nummer NL.IMRO.0788.VB19N65Helvoirt-VA01 en te verklaren dat voor dit gebied een bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het voorbereidingsbesluit is gericht op het tegengaan van ongewenste ontwikkelingen ter plaatse en bevat tevens een verbod om het feitelijk gebruik van gronden of bouwwerken in het gebied te wijzigen. Van dit verbod kan het bevoegd gezag afwijken via een omgevingsvergunning, mits dit gebruik niet strijdig is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 1 juni 2019 en geldt voor de duur van één jaar. De stukken zijn tijdens de openingstijden in te zien aan de balie van de Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411- 62 72 82). Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “In de gemeente” op “N65” zo komt u bij het voorbereidingsbesluit. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zoeken op het planidentificatienummer NL.IMRO.0788.VB19N65Helvoirt-VA01.

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open.

Haaren, 31 mei 2019

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven