Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan en anterieure overeenkomst ‘Mill, Karstraat 8’ en ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder

Logo Mill en Sint Hubert

 

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Mill, Karstraat 8’ ter inzage wordt gelegd.

 

Ook wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders ter voldoening aan het bepaalde in artikel 110c van de Wet geluidhinder een ontwerpbesluit voor het vaststellen van een hogere waarde voor de nieuw te bouwen woning aan Karstraat 8 te Mill ter inzage wordt gelegd.

 

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Mill, Karstraat 8’ de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd. Er wordt daarom geen ontwerp-exploitatieplan ter inzage gelegd. Burgemeester en wethouders zijn een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 lid 1 Wet ruimtelijke ordening aangegaan waarvan de zakelijke beschrijving ter inzage wordt gelegd. De anterieure overeenkomst is aangegaan met de eigenaar van de percelen, kadastraal bekend als Mill, sectie A, nummers 1741, 1743, 1746 en 1747.

 

Het plangebied ligt ter plaatse van Karstraat 8 te Mill (5451 AV). Het plan voorziet in de bouw van een vrijstaande woning aan de Karstraat 8 te Mill (voormalig zwembad Het Anker).

 

Het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder, de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage vanaf 5 juni 2019 tot en met 16 juli juli 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Mill tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer: NL.IMRO.0815.BPMillKarstraat8-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad en op het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder bij het college van burgemeester en wethouders, beide postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze of vragen kunt u contact opnemen met mevrouw K. Jilesen, afdeling Publiek, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Naar boven