Onherroepelijk wijzigingsplan "Gijzelsestraat 14, Biezenmortel"

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het wijzigingsplan “Gijzelsestraat 14, Biezenmortel” onherroepelijk is geworden.

Dit wijzigingsplan werd op 2 april 2019 vastgesteld en is op 24 mei 2019 onherroepelijk geworden.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de locatie Gijzelsestraat 14 te Biezenmortel. Op deze locatie was een agrarisch bedrijf in de vorm van een varkenshouderij aanwezig. De eigenaar is overgegaan tot sloop van de agrarische bebouwing en de agrarische bedrijfsbestemming is gewijzigd in een woonbestemming. Het wijzigingsplan heeft deze ontwikkeling mogelijk gemaakt.

Wijzigingsplan inzien

U kunt dit wijzigingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl.

Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het wijzigingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP19BZMGIJZELSTR14-VA01.

Haaren, 5 juni 2019

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven