Inspraak voorontwerpbestemmingsplan 'Julianahof'

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend, dat het bestemmingsplan ‘Julianahof’ wordt voorbereid en dat het voorontwerpbestemmingsplan is vrijgegeven voor inspraak.

Plan

Het bestemmingsplan Julianahof voorziet in de mogelijkheid tot het oprichten van in totaal 19 woningen aan de Albertus van Velsenstraat en de Pickéstraat in de kern Noordwijk. Aan de Albertus van Velsenstraat was van oudsher een tuinbouwbedrijf gevestigd. Na sanering van het tuinbouwbedrijf worden hiervoor in de plaats 17 woningen gerealiseerd. Op termijn zal de bestaande schuur aan de Pickéstraat 38 worden vervangen door één of twee woningen. Op de betreffende locatie rust reeds de bestemming Wonen. Vanwege het ontbreken van bouwvlakken is woningbouw op dit moment niet mogelijk. Daarin voorziet voorliggend bestemmingsplan. Het plangebied is gelegen aan de Albertus van Velsenstraat te Noordwijk. Het gebied wordt omsloten door de bebouwing van de Pickéstraat, de Ruijgenhoeck, het Kerkhofpad en de Bronckhorststraat. 

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Julianahof’ ligt met ingang van woensdag 5 juni tot en met dinsdag 16 juli 2019 ter inzage. Het plan is in te zien in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42 te Noordwijk en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met het planID: NL.IMRO.0575.BPNBJulianahof-VO01.

Inspraakreactie

Een gemotiveerde inspraakreactie kan door een ieder worden ingediend. Dit moet binnen de termijn van de terinzagelegging (woensdag 5 juni tot en met dinsdag 16 juli 2019) en kan mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk, onder vermelding van “inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Julianahof’”. Een schriftelijk inspraakreactie moet voorzien zijn van naam, adres, datum en ondertekening. Deze kan ook gescand verzonden worden aan gemeente@noordwijk.nl. Voor een eventuele mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling, (071) 36 60 000.

Naar boven