Gemeente Leiden - Ontwerpbestemmingsplan Oude Singel 28

Logo Leiden

 

Op 20 mei 2019 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden besloten het ontwerpbestemmingsplan Oude Singel 28 (NL.IMRO.0546.585-0201) voor zienswijzen vrij te geven.

Toelichting

Dit bestemmingsplan stelt het ruimtelijke kader van het betreffende perceel vast. In het vigerend bestemminsplan Binnenstad was foutief opgenomen dat op deze locatie zich een horecazaak kan vestigen. Met het ontwerpbestemmingsplan Oude Singel 28 wordt dit hersteld.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van vrijdag 31 mei 2019 t/m donderdag 11 juli 2019 ter inzage voor het indienen van zienswijzen. Een digitale versie van het ontwerp is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de website van de gemeente Leiden onder ‘inwoners en ondernemers’, vervolgens ‘wonen en bouwen’ en ten slotte ‘bestemmingsplannen’. In het stadhuis (Stadhuisplein 1) en het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72) kan een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunnen schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend bij de gemeenteraad van de gemeente Leiden (Postbus 9100, 2300 PC Leiden) onder vermelding van zaaknummer ‘Z/19/1394163 zienswijze indienen ontwerpbestemmingsplan Oude Singel 28’.

Digitaal indienen is mogelijk via www.leiden.nl/zienswijze. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u eerst een afspraak te maken via tel. 14 071 (Leiden, keuze 3).

Informatie

Servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis, Langegracht 72). Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via www.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via tel. 14 071 (Leiden, keuze 3).

Naar boven