Wet ruimtelijke ordening - Voorontwerpbestemmingsplan Heesch West en voorontwerpbestemmingsplan Facetplan geluidszone Heesch West

Logo Bernheze

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter-inzage-legging bekend van het voorontwerpbestemmingsplan ‘Heesch West’ en voorontwerpbestemmingsplan ‘Facetplan geluidszone Heesch West' met IDN-codes NL.IMRO.1721.BPBedrHeeschwest-VO01 en NL.IMRO.1721.FPGeluidHeeschwest-VO01.

Inhoud

Het bedrijventerrein Heesch West biedt ruimte aan in totaal maximaal 80 ha netto uitgeefbare kavels: 50 ha netto uitgeefbare kavels in de 1e fase en 30 ha netto uitgeefbare kavels in de 2e fase door vraaggericht te ontwikkelen. De ontwikkeling kent hoge duurzaamheidsambities, zowel voor de bedrijven die zich in de toekomst kunnen vestigen als voor de ruimtelijke inpassing. De ambitieuze kaders worden beschreven in het Circulair Beeldkwaliteitsplan. Onderdeel van het plan is de realisatie van 3 windturbines, een drijvend zonnepark van 10 hectare en een tijdelijk zonnepark. Op basis van de plannen is in de voorbije periode de Milieu Effect Rapportage (MER), het voorontwerpbestemmingsplan Heesch West en het facetplan betreffende de te borgen geluidszone opgesteld.

Inzage

De voorontwerpbestemmingsplannen inclusief alle bijlagen en MER liggen met ingang van 11 juni 2019 tot en met 12 augustus 2019 ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch. De plannen zijn digitaal te raadplegen en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt dan zoeken op de IDN-codes om het plan te bekijken.

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op de bestemmingsplannen en de bijlagen reageren door het indienen van een inspraakreactie. De inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG in Heesch. Indien u uw inspraakreactie mondeling wilt geven, kunt u een afspraak maken.

Heesch, 5 juni 2019

 

Naar boven