Terinzagelegging ontwerpbesluiten voor het realiseren van zonnepark Dorhout Mees te Biddinghuizen

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat er voor de realisatie van het zonnepark besluiten ter inzage liggen. Het plan ligt ter hoogte van de Strandgaperweg te Biddinghuizen en maakt een zonnepark van ca 85 hectare mogelijk.

De volgende ontwerp besluiten liggen ter inzage:

- ontwerp omgevingsvergunning (OV2018-0954) op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht met ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende bijlagen;

- ontwerp verklaring van geen bedenkingen welke de gemeenteraad op 22 mei 2019 vaststelde.

Inzage

U kunt de betreffende stukken van 31 mei tot en met 11 juli 2019 inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Hiervoor kunt u een afspraak inplannen via de website www.dronten.nl. Tevens zijn deze stukken voor een ieder toegankelijk op www.dronten.nl

Zienswijzen tegen de ontwerp omgevingsvergunning

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht bij het college, t.a.v. afdeling Vergunningen, Handhaving en Veiligheid, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN onder vermelding van dossiernummer OV2018-0954.

Zienswijzen tegen de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht bij de gemeenterraad, t.a.v. afdeling Gebiedsontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN onder vermelding van dossiernummer OV2018-0954.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het voorgenomen besluit en men belanghebbende is.

Dronten, 29 mei 2019.

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, I.A. Bakker.

Naar boven