Vaststelling bestemmingsplan ‘Valkenburgerweg 30, Wijlre’

Logo Gulpen-Wittem

Het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 23 mei 2019 het bestemmingsplan ‘Valkenburgerweg 30, Wijlre’ heeft vastgesteld. Het door de gemeenteraad vastgestelde bestemmingplan voorziet in een wijziging van het gebruik van de gronden, gelegen aan de Valkenburgerweg 30 te Wijlre, kadastraal bekend gemeente Wijlre, sectie D, nummer 3305. De initiatiefnemers willen het bouwvlak verplaatsen voor de realisatie van een nieuwe woning.

 

Reden hiervoor is dat de initiatiefnemers het bestaande pand willen slopen en op hetzelfde perceel een nieuwe woning realiseren. Deze nieuwbouw zal anders gesitueerd worden, hiervoor dient het bouwvlak verplaatst te worden. De verplaatsing van het bouwvlak wordt geregeld in het bestemmingsplan ‘Valkenburgerweg 30 te Wijlre’.

 

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 6 juni 2019 tot en met 18 juli 2019 ter inzage.

Inzien kan via:

  • 1.

    door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan.

  • 2.

    door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen (art. 3.11 lid 1 sub d Wro).

 

Een beroepschrift moet binnen bovengenoemde termijn worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

 

Naar boven