Ontwerpbestemmingsplan “Kerkstraat-noord 29 te Oeffelt”

Logo Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkstraat-noord 29’ (5441 BG) Oeffelt.

Het ontwerpbestemmingsplan, dat voorziet in de bouw van maximaal 10 woningen op het perceel Kerkstraat-noord 29 te Oeffelt, ligt met ingang van 5 juni 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nlen www.boxmeer.nl/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tot en met 16 juli 2019 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen via www.boxmeer.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, vragen of een toelichting op het ontwerp kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Economie.

 

Naar boven