Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning, Kerkplein 4, 2941 AD in Lekkerkerk

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a, onder 3º Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning te verlenen voor het vergroten van een kerkgebouw door het plaatsen van een aanbouw op de locatie Kerkplein 4, 2941 AD in Lekkerkerk.

 

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor eenieder met ingang van 29 mei 2019 voor een periode van zes weken (tot en met 9 juli 2019) ter inzage op het gemeentekantoor, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Indien u de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken met de heer W. den Hartigh van afdeling Ruimtelijke ontwikkeling (via telefoonnummer 14 0182). U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling. Informatie dhr. W. den Hartigh, tel. 14 0182, email info@krimpenerwaard.nl. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

 

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp-omgevingsvergunning en men belanghebbende is.

 

Stolwijk, 28 mei 2019

Burgemeester en wethouders van gemeente Krimpenerwaard,

mw. mr. M. Plantinga, secretaris

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven