Besluit van 17 mei 2019, nr. WJZ / 19071023 houdende eervol ontslag, benoeming en herbenoeming van leden, tevens plaatsvervangend voorzitter en plaatsvervangend secretaris van de Kamer voor de Binnenvisserij

Wij Willem-Alexander, bij de gratie Gods, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, enz. enz. enz.

Op de voordracht van Onze Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, van 15 mei 2019, nr. WJZ / 19070860;

Gelet op artikel 47, eerste en vierde lid, van de Visserijwet 1963;

Hebben goedgevonden en verstaan:

Artikel 1

Te rekenen vanaf 1 mei 2019 wordt eervol ontslagen als lid, tevens plaatsvervangend voorzitter van de Kamer voor de Binnenvisserij: de heer mr. ir. Ing. H.L. Tiesinga MSc, te Bant.

Artikel 2

Te rekenen vanaf 1 mei 2019 wordt voor een periode van vijf jaar tot lid, tevens plaatsvervangend voorzitter van de Kamer voor de Binnenvisserij benoemd: de heer R. Veenman, te Wijdewormer.

Artikel 3

Te rekenen vanaf 1 mei 2019 wordt voor onbepaalde tijd tot plaatsvervangend secretaris van de Kamer voor de Binnenvisserij benoemd: mevrouw mr. D. Özdemir, te Deventer.

Artikel 4

Met ingang van 1 september 2019 worden voor een periode van vijf jaar tot leden van de Kamer voor de Binnenvisserij herbenoemd:

  • a. de heer S. Lok, te Belt-Schutsloot;

  • b. de heer A.F.M. Michielsen, te Dronten.

Onze Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit is belast met de uitvoering van dit besluit, dat zal worden geplaatst in de Staatscourant en waarvan afschrift zal worden gezonden aan de betrokkenen en aan de Kamer voor de Binnenvisserij.

’s-Gravenhage, 17 mei 2019

Willem-Alexander

De Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, C.J. Schouten

Naar boven