Kennisgeving ondertekening exploitatieovereenkomst voor de locatie Hoog Heukelom 11 te Heukelom

Logo Oisterwijk

Plangebied en doel 

Op grond van artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) wordt bekendgemaakt dat het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oisterwijk op 13 december 2018 een overeenkomst heeft gesloten met de eigenaren van de locatie Hoog Heukelom 11 te Heukelom. Het gaat om een overeenkomst over grondexploitatie, als bedoeld in artikel 6.24 Wro. Het doel van deze overeenkomst is dat de verplaatsing van de melkveehouderij, passend binnen het in procedure te nemen bestemmingsplan, op zodanige wijze ten uitvoer gelegd kan worden, dat het kostenverhaal in verband met deze ontwikkeling en realisering naar maatstaven van de Wro anderszins is verzekerd.

 

Het exploitatiegebied omvat de percelen kadastraal bekend gemeente Oisterwijk, sectie H, nummers 988 en 989, plaatselijk bekend Hoog Heukelom 11 te Heukelom. 

 

Ter inzage  

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de exploitatieovereenkomst ligt gedurende een periode van zes weken, te weten van vrijdag 31 mei tot en met donderdag 11 juli 2019 voor iedereen ter inzage de bijbehorende stukken kunt u inzien:

 

  • bij de centrale publieksbalie op het gemeentekantoor van Oisterwijk, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 uur - 17.00 uur, op donderdag van 8.30 uur - 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur - 13.00 uur. U kunt het document op deze momenten alleen inzien, als u er een vraag over wilt stellen kunt u een afspraak maken. Dit doet u telefonisch via telefoonnummer (013) 529 13 11. 

 

Geen zienswijze 

Op de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud van de exploitatieovereenkomst kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep worden ingediend.

Naar boven