Gemeente Tubbergen - Ontwerp-bestemmingsplan “Parapluplan Woningen in centrum dorpskernen”

Logo Tubbergen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ter inzage ligt:

het ontwerp-bestemmingsplan “Parapluplan Woningen in centrum dorpskernen”.

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in een maximalisatie van woningen bij de bestemmingen Centrum, Detailhandel en Horeca in de kernen Tubbergen, Albergen en Geesteren. Voor de overige kernen (Fleringen, Manderveen, Reutum, Harbrinkhoek/Mariaparochie, Langeveen en Vasse) geldt deze maximalisatie voor de bestemming Horeca.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van 29 mei 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

U kunt het plan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website is het plan te raadplegen met behulp van het adres of met het planidentificatienummer NL.IMRO.0183.BPPARAPLUWONINGEN-OW01.

Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website: www.tubbergen.nl/ruimtelijke-plannen.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 30, 7650 AA Tubbergen en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met mevr. T. Snoeijink van het organisatieonderdeel Fysieke leefomgeving via het telefoonnummer 0546-628000. Ook voor vragen of nadere informatie kunt u met deze persoon contact opnemen.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

 

Naar boven