Heideslag 2009 2e uitwerking (Koksgoedweg tussen 1 en 3) (fase vastgesteld)

Logo Doetinchem

Vanaf 24 januari 2019 ligt het bestemmingsplan ‘Heideslag 2009 2e uitwerking (Koksgoedweg tussen 1 en 3)’ zes weken ter inzage.

Fase vastgesteld

U kunt het wijzigingsplan op de volgende manieren inzien:

Het wijzigingsplan bestaat uit diverse technische bestanden. Bij het raadplegen van deze bestanden hebt u een gml-viewer nodig. De tekst die u kunt plakken in de geopende viewer is:

http://bestemmingsplan.doetinchem.nl/plannen/NL.IMRO.0222.R50U227A-/NL.IMRO.0222.R50U227A-0002/NL.IMRO.0222.R50U227A-0002.gml

Bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan betreft mogelijkheid tot de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouwen aan de Koksgoedweg tussen huisnummer 1 en 3. Het moederplan ‘Heideslag 2009’ voorzag in de uitwerkingsmogelijkheid voor een woning met bijgebouwen.

Burgemeester en wethouders hebben het bestemmingsplan zoals dat als ontwerp ter inzage heeft gelegen, ongewijzigd vastgesteld op dinsdag 15 januari 2019. Het vaststellingsbesluit ligt eveneens ter inzage.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen de gestelde termijn (t/m 6 maart 2019) tegen het besluit van burgemeester en wethouders schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 2019, 2500 EA te 's-Gravenhage. Om beroep in te stellen moet u uw zienswijze kenbaar hebben gemaakt tijdens de ontwerpfase van de bestemmingsplanprocedure.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van Burgermeester en wethouders in principe in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Kosten

Voor zowel beroep als verzoek om voorlopige voorziening moet de indiener griffierecht betalen. Voor de hoogte van de bedragen kunt u de website van de Raad van State raadplegen via raadvanstate.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de beroepsprocedure.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente, telefoonnummer (0314) 377 377.

Naar boven