Ontwerp bestemmingsplan Bangert en Oosterpolder fase 3-west en 4a (inclusief de aansluitende lintbebouwing Dorpsstraat 211-267 oneven, Dorpsstraat 238-286 even, Bangert 25-63 oneven en Koewijzend 1), Hoorn

Logo Hoorn

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Bangert en Oosterpolder en de aansluitende lintbebouwing met de daarbij behorende stukken ter inzage liggen.

 

Begrenzing van het gebied

Het gaat om het gebied tussen fase 1 van de woonwijk Bangert en Oosterpolder, De Strip, fase 5 van Bangert en Oosterpolder en de bestaande woonbebouwing aan het Butterwoud en het Hoogewoud.

 

Doel van het nieuwe bestemmingsplan

In het bestemmingsplan wordt de bestaande situatie vastgelegd. Dit zijn (voor het merendeel) de functies wonen, groen, water en wegen.

 

Ter inzage

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van vrijdag 31 mei tot en met donderdag 11 juli 2019 voor iedereen ter inzage in het stadhuis. Ook zijn ze te bekijken op www.hoorn.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0405.BPBOFase3west4a-on01).

 

Wilt u reageren?

Gedurende de periode van ter inzage ligging kan een ieder zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen. Dat kan op de volgende wijze:

- schriftelijk aan de gemeenteraad van Hoorn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn;

- mondeling, na afspraak met de betreffende ambtenaar van de gemeente Hoorn, tel. (0229) 252200.

Naar boven