Voorbereiding bestemmingsplan ‘Wonen’

Logo Haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer is voornemens een nieuw paraplubestemmingsplan voor te bereiden: bestemmingsplan ‘Wonen’ (artikel 1.3.1 Bro).

Het paraplubestemmingsplan omvat de gronden in de gemeente Haarlemmermeer, met uitzondering van de gebieden waar de beheersverordening ‘Haarlemmermeer 2014’ geldt.

Het betreft een gedeeltelijke herziening van de bestemmingsplannen met als doel expliciet te regelen dat een woning door één huishouden bewoond mag worden. De herziening heeft betrekking op het wijzigen van de begripsbepalingen en/of de bestemmingen die de functie wonen, woningen, wonen – gestapeld dan wel andere benamingen die zien op de functie wonen toelaten. Voor het overige blijven de oorspronkelijke plannen van kracht.

 

Van de voorgenomen voorbereiding liggen geen stukken ter inzage. Evenmin kunnen hierover nu zienswijzen naar voren worden gebracht.

Op www.officielebekendmakingen.nl wordt te zijner tijd bekendgemaakt wanneer u op dit plan inhoudelijk kunt reageren en wanneer u stukken kunt inzien.

 

Naar boven