Ontwerpbestemmingsplan ‘Gelddijk’ Culemborg

Logo Culemborg

Het college van burgemeester en wethouders van Culemborg maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Gelddijk gedurende zes weken, van 3 juni 2019 tot en met 15 juli 2019, ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan Gelddijk maakt dat de bestaande 27 woningen aan de Otto van Reesweg, Blaasbalg en Gelddijk vervangen kunnen worden door 11 levensloopbestendige en 18 eengezinswoningen.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt voor iedereen ter inzage in het gemeentekantoor van Culemborg, Ridderstraat 250. Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website (www.culemborg.nl/bestemmingsplannen) of de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl) met planidentificatienummer: NL.IMRO.0216.BPGelddijk-ON01.

Gedurende de termijn van zes weken heeft eenieder de mogelijkheid schriftelijk of mondeling (tijdens kantooruren) zienswijzen naar voren te brengen bij de gemeenteraad van de gemeente Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen of nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met een medewerker stadsontwikkeling van het team Regie en Projecten, bereikbaar onder telefoonnummer | 0345 – 477 700. U kunt uw zienswijze niet per e-mail indienen.

 

Culemborg, 21 mei 2019

Burgemeester en wethouders van Culemborg,

Naar boven