Kennisgeving besluit omgevingsvergunning inrichting Q16 Maas, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Minister van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Dat aan ONE-Dyas B.V., te Amsterdam, een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘het veranderen van de inrichting of mijnbouwwerk’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting Q16-Maas. De inrichting Q16-Maas is gelegen aan de Aziëweg 7 te Rotterdam, gelegen in de gemeente Rotterdam.

De omgevingsvergunning betreft het boren van een nieuwe put vanuit een reeds op de inrichting aanwezige boorkelder ten behoeve van de winning van aardgas. Dit is een tijdelijke activiteit die naar verwachting 8 tot 12 weken zal duren. Na de boring zal de put worden getest. De vergunning leidt niet tot een wijziging van de productiecapaciteit van de bestaande inrichting of mijnbouwwerk.

Op het ontwerpbesluit dat van 13 maart 2019 t/m 24 april 2019 ter inzage lag bij de gemeente Rotterdam zijn geen zienswijzen of nadere adviezen ingediend. Hiermee is de beslistermijn van de aanvraag ingekort tot vier weken na de ter inzage legging van het ontwerpbesluit.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 23 mei 2019 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Rotterdam te Rotterdam. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren. Wij adviseren u voor de inzage van dit besluit eerst contact op te nemen met de gemeente (tel. 14 010).

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot dhr. mr. K.F. Peperkoorn (tel. 070-379 6175) van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van de ter inzage legging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Rotterdam, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL, Rotterdam.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven