Kennisgeving inspraak voorontwerpwijzigingsplan “Sir Winston Churchilllaan 1023a”

Logo Rijswijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een wijzigingsplan voorbereiden voor het mogelijk maken van twee woningen en dat hiervoor een voorontwerpwijzigingsplan is opgesteld. Deze ligt gedurende twee weken ter inzage, vanaf vrijdag 24 mei tot en met donderdag 6 juni 2019. Gedurende deze periode kan een inspraakreactie worden ingediend.

Aanleiding en aard wijzigingsplan

De reden voor het wijzigingsplan is het voornemen om op de locatie “Sir Winston Churchilllaan 1023a” twee woningen te realiseren. Het plan past niet direct binnen het geldende bestemmingsplan, maar past wel binnen de kaders uit de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in het geldende bestemmingsplan. Daarom is een voorontwerpwijzigingsplan opgesteld.

Ter inzage

Op grond van de gemeentelijke Inspraakverordening ligt het voorontwerpwijzigingsplan ter inzage vanaf vrijdag 24 mei 2019 tot en met donderdag 6 juni 2019. Iedereen kan het plan bekijken en desgewenst een inspraakreactie indienen. U kunt een inspraakreactie richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rijswijk, t.a.v. F. Sinnema. Een papieren exemplaar van het voorontwerpwijzigingsplan ligt ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De balie is op dinsdag t/m donderdag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur en op maandag en vrijdag van 9:00 uur tot 12:00 uur. De pdf-stukken zijn in te zien via www.rijswijk.nl/projecten/wpswchurchill1023a. De digitale stukken (IMRO-gecodeerd) kunt u bekijken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op die website kunt u het beste zoeken op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0603.wpswchurchill1023a-VO01.

 

Rijswijk, 23 mei 2019

Burgemeester en wethouders voornoemd,

drs. M.J. Bezuijen, burgemeester

drs. M. Middendorp MPC, secretaris

Naar boven