Ontwerpwijzigingsplan Lekdijk Oost 6a te Lopik

Logo Lopik

Ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Lopik bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Lekdijk Oost 6a” te Lopik ter inzage ligt.

Wijzigingsplan

Op het perceel Lekdijk Oost 6a te Lopik is in het bestemmingsplan “Landelijk gebied” de bestemming ‘Agrarische doeleinden’ met een aanduiding ‘fruitteelt’ opgenomen. In het bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om, onder voorwaarden, vervolgfuncties mogelijk te maken. Het voornemen bestaat om ter plaatse een loonbedrijf te vestigen en de bedrijfswoning te wijzigen in een burgerwoning. Daartoe is een ontwerpwijzigingsplan opgesteld. Het college van burgemeester en wethouder van Lopik heeft het ontwerpwijzigingsplan op 30 april 2019 vastgesteld.

 

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan “Lekdijk Oost 6a” ligt van 22 mei 2019 tot en met 2 juli 2019 voor een ieder ter inzage, van maandag tot en met donderdag van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Strategie, Beleid & Projecten. Ook buiten deze openingstijden kan het ontwerpwijzigingsplan worden ingezien. Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website www.lopik.nl onder “Inwoners” en “Bestemmingsplannen”.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpwijzigingsplan. Zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik. Voor meer informatie hierover kunt u tijdens kantooruren, met uitzondering van vrijdagen, contact opnemen met de heer P. Schrijver, tel: (0348) – 55 99 86. 

Naar boven