Wijzigingsbesluit Abbott Healthcare Products B.V., Rijkswaterstaat

Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van Abbott Healthcare Products B.V., C.J. van Houtenlaan 36 te Weesp om een vergunning op grond van de Waterwet. De aanvraag betreft een wijziging van de vergunning van 11 september 2014 met kenmerk RWS-2014/40834 voor het brengen van stoffen in het Amsterdam-Rijnkanaal.

De ontwerpvergunning heeft vanaf van 28 maart 2019 tot en met 8 mei 2019 ter inzage gelegen. In deze periode zijn geen zienswijzen ontvangen. De vergunning is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp.

Terinzagelegging

Het besluit alsmede de ter zake zijnde stukken liggen van 23 mei 2019 tot en met 3 juli 2019 ter inzage bij:

  • a. RWS kantoor Midden-Nederland, locatie Utrecht, Griffioenlaan 2, 3526 LA Utrecht;

  • b. Het gemeentehuis van de gemeente Weesp, Nieuwstraat 70a te Weesp.

Inwerkingtreding besluit, beroep en voorlopige voorziening

De vergunning treedt in werking één dag na bekendmaking. Tegen bovengenoemd besluit kan tot en met 3 juli 2019 beroep bij de Rechtbank sector Bestuursrecht-spraak worden ingesteld door: belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp, belanghebbenden die zienswijzen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp. Het gemotiveerde beroepschrift dient te worden ingediend bij de rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het beroepsschrift zijn woonplaats heeft. Indiening kan ook via de site http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Tevens kan bij de rechtbank een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de heer J. Brokke van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, telefoonnummer 06-53735722.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, wnd. hoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Midden-Nederland, O. Haakma

Naar boven