Ontwerpbestemmingsplan “Pastoor van Winkelstraat tussen 81 en 83” in Schaijk

Logo Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Pastoor van Winkelstraat tussen 81 en 83” voor iedereen ter inzage ligt. Hieronder wordt aangegeven waar het plan over gaat, waar en wanneer u het kunt bekijken en hoe u erop kunt reageren.

Plan

Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van een ruimte-voor-ruimte woning aan de Pastoor van Winkelstraat tussen 81 en 83 in Schaijk, kadastraal bekend als Schaijk sectie B nummer 2482.

Besluit hogere grenswaarde

Voor bovengenoemde ontwikkeling dient een hogere grenswaarde voor geluidhinder vastgesteld te worden. Deze procedure wordt gelijktijdig doorlopen met de bestemmingsplanprocedure. Het ontwerpbesluit tot vaststelling van een hogere grenswaarde wordt gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd.

Waar en wanneer kunt u het plan bekijken?

U kunt het bestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde vanaf maandag 20 mei 2019 tot en met maandag 01 juli 2019 bekijken. De stukken liggen gedurende openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis.

U kunt het bestemmingsplan ook bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan heeft het volgende planidentificatienummer: IDN: NL.IMRO. 1685. BPbgb2019pvwinkong-OW01 (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1685.BPbgb2019pvwinkong-OW01)

Hoe kunt u reageren?

Op de stukken die ter inzage liggen kan u reageren. Uw reactie noemen wij een zienswijze.

U dient uw (bij voorkeur schriftelijke) reactie binnen de genoemde termijn van zes weken kenbaar te maken. Een schriftelijke reactie ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan moet geadresseerd worden aan de gemeenteraad van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.

Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met mevrouw E. Brobbel via 0486-458111. Let op: u kunt niet per email reageren!

Vragen?

Voor een toelichting of beantwoording van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw E. Brobbel via telefoonnummer 0486-458111 of via e-mail esther.brobbel@landerd.nl.

 

Naar boven