Gemeente De Bilt - Terinzagelegging gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Utrechtseweg 340, De Bilt’

Logo De Bilt

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt maakt, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad op 18 april 2019 het bestemmingsplan ‘Utrechtseweg 340, De Bilt’ gewijzigd heeft vastgesteld:

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel van het voormalige Pluskantoor. Dit plan is, binnen de rode contour gelegen aan de rand van de kern van De Bilt, tegen de Voorveldsepolder aan

Aanleiding

De locatie van een (voormalige) kantoor aan de Utrechtseweg 340 in De Bilt wordt her ontwikkeld naar een woningbouwlocatie met maximaal 12 woningen. Deze ontwikkeling past niet binnen het huidige bestemmingsplan. Om de ontwikkeling mogelijk te maken is het nieuwe bestemmingsplan ‘Utrechtseweg 340’ opgesteld.

Zienswijzen

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Wijziging

De wijziging betreft diverse kleinere ambtshalve wijzigingen in de regels, en twee amendementen van de gemeenteraad. De betreffende aanpassingen zijn in het gewijzigde bestemmingsplan verwerkt.

Terinzagelegging

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage vanaf donderdag 16 mei 2019 tot en met woensdag 26 juni 2019.

U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (plan-id) is: NL.IMRO.0310.18005BP0020-VG01 

De stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Dit is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken.

Beroep en Voorlopige voorziening

Beroep tegen het gewijzigd vaststellingsbesluit kan worden ingesteld door:

  • 1.

    een ieder tegen de onderdelen van het plan die gewijzigd zijn vastgesteld, en;

  • 2.

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen.

 

Beroep kan worden ingesteld tegen de vanaf donderdag 16 mei 2019 tot en met woensdag 26 juni 2019 bij de:

 

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

 

Het bestemmingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. Het beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op voornoemd adres.

 

Meer informatie

Voor specifieke vragen en opmerkingen over het bestemmingsplan en de procedure kunt u contact opnemen met het vergunningenloket van de afdeling Publiekszaken van de gemeente De Bilt via telefoonnummer (030) 228 94 11.

de tekst in]

Naar boven