Kennisgeving 1.3.1. Bro en inspraak voorontwerp bestemmingsplan ‘Samen mee naar de A2’

Logo Cranendonck

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck kondigen aan dat een bestemmingsplan wordt voorbereid genaamd “Samen naar de A2”. Het bestemmingsplan beoogd het mogelijk maken van een verbreding van enkele bestaande wegen ten behoeve van een route om (vracht)verkeer om Maarheeze heen te leiden.

 

Het college van Burgemeester en wethouders maken bekend dat gedurende een termijn van 6 weken ingaande op vrijdag 15 mei 2019 (tot en met 26 juni 2019) het voorontwerpbestemmingsplan ‘Samen mee naar de A2’ voor eenieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 te Budel. Tevens is het plan te raadplegen via http://1706.ropubliceer.nl/ en www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.1706.BPMHZ5019-VO01.

Reacties

Op het voorontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn zowel schriftelijk als mondeling een reactie geven. Schriftelijke inspraakreacties kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2090, 6020 AB Budel. Een mondelinge reactie kunt u indienen bij de balie van het gemeentehuis.

 

Naar boven