Voorontwerpbestemmingsplan ‘Kom Loon op Zand 2011 – Herziening Venloonstraat – Tuinstraat’

Logo Loon op Zand

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand maakt bekend dat zij het voorontwerpbestemmingsplan ‘Kom Loon op Zand 2011 – Herziening Venloonstraat - Tuinstraat’ (met identificatienummer NL.IMRO.0809.BpherzVenloonstr1-VO01) heeft voorbereid. Met het plan wordt de sloop en nieuwbouw van een woning aan de Venloonstraat in Loon op Zand en de realisatie van een woning aan de Tuinstraat in Loon op Zand planologisch mogelijk gemaakt.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen van donderdag 16 mei 2019 tot en met woensdag 26 juni 2019.

Bekijk het plan via www.ruimtelijkeplannen.nl of www.loonopzand.nl. U kunt ook terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in Het Klavier.

Reactie geven

Iedereen kan binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie geven op het plan. Stuur uw ondertekende schriftelijke reactie naar:

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand

Postbus 7

5170 AA Kaatsheuvel.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge inspraakreactie geven? Neem dan contact op met mevrouw R. van der Meijden van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via 0416-289167 of via r.meijden@loonopzand.nl. Neem bij haar afwezigheid contact op met de heer G. van de Vrande via 0416-289342 of g.vrande@loonopzand.nl.

Naar boven