Ontwerpbestemmingsplan “Kampveld Ong Milsbeek”.

Logo Gennep

De gemeente Gennep heeft een ontwerpbestemmingsplan “Kampveld Ong Milsbeek” opgesteld. Het ligt in het voornemen om op het agrarische perceel aan het Kampveld (op het einde van het doodlopende insteekweggetje) te Milsbeek een meergeneratiewoning te realiseren. Het nieuwe bestemmingsplan maakt dit voornemen mogelijk.

Inzage en indienen van een zienswijze.

Het ontwerpbestemmingsplan “Kampveld Ong Milsbeek” met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 16 mei 2019 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de Poort van Gennep in het gemeentekantoor van Gennep. Voor inzage buiten de openingstijden (zie rubriek contact) kunt u een afspraak maken via (0485) 494141.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0907.BP18080KAMPVMIL-ON01

  • www. gennep.nl > bouwen en wonen > bestemmingsplannen.

Gedurende de periode van terinzagelegging (dus tot en met woensdag 26 juni 2019) kan eenieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan.

Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Gennep, t.a.v. Burgemeester en Wethouders van Gennep, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kampveld Ong Milsbeek”.

Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via (0485) 494141. Het is niet mogelijk om via e-mail een zienswijze in te dienen.

Gennep, 15 mei 2019

Naar boven