Bekendmaking verkeersbesluit, week 20, 15 mei 2019

Logo Reimerswaal

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal maken bekend dat besloten is in verband met de doorkomst van een wielerwedstrijd in Yerseke en directe omgeving, verkeersmaatregelen te nemen voor de volgende wegen binnen de bebouwde kom op 19 juni 2019 van 14.00 tot 22.00 uur:

- Hogeweg: afsluiting voor alle verkeer vanaf de aansluiting met de Zweedijkseweg tot aan de Schuitweg.

- Zweedijkseweg: afsluiting voor alle verkeer vanaf de aansluiting met de Azalealaan in de richting van de Yerseke Moer.

- Breeweg: vanaf de aansluiting met de Schuitweg in de richting van de Yerseke Moer.

- Steeweg: vanaf de aansluiting met de Schuitweg in de richting van de Yerseke Moer.

- Fuchsialaan en Irislaan: instelling van eenrichtingsverkeer.

- Schuitweg: instelling van eenrichtingsverkeer voor het gedeelte tussen de aansluiting met de Hogeweg en de aansluiting met de Ambachtsherenlaan.

- De instelling van een parkeerverbodzone voor de Hogeweg met aanliggende parkeerterreinen, de Schuitweg, de Breeweg en de Zweedijkseweg.

Aanvullend op dit besluit wordt meegedeeld dat beperkende maatregelen gelden voor de toegankelijkheid van en het parkeren op aansluitende wegen in het buitengebied. Dit betreft met name de Akkerseweg vanaf de aansluiting met de Everseweg, de Voornseweg, de Vlakeweg vanaf de aansluiting met de Reeweg, de Reeweg vanaf de aansluiting met de Kamperweg en de Zweedijkseweg. Deze wegen zijn in beheer bij het waterschap Scheldestromen.

Genoemd verkeersbesluit ligt voor een ieder ter inzage bij de balie in het gemeentehuis in Kruiningen.

Overeenkomstig de bepalingen van de Algemene weg Bestuursrecht wordt er op gewezen dat tegen dit besluit schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift bij ons college kan worden ingediend.

 

 

Kruiningen, 15 mei 2019

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal

G.C. Tromp

Hoofd afdeling Gemeentewerken

Naar boven