Hillamaweg 72, Burgum

Logo Tytsjerksteradiel

 

Vastgesteld wijzigingsplan

Met het op 13 mei 2019 ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan Buitengebied 2013, Hillamaweg 72, Burgum (wijziging ligging bouwvlak) met Imro code NL.IMRO.0737.00BPVIWP38-vg01 wordt de ligging van het bouwvlak een kwartslag gedraaid.

 

Besluit Hogere Waarde Wet geluidhinder

Het besluit Hogere waarde heeft betrekking op de realisatie van een woning op het perceel Hillamaweg 72 te Burgum. De hogere geluidswaarde is nodig omdat niet voldaan kan worden aan de voorkeursgrenswaarden uit de Wet Geluidhinder.

 

Beroep instellen

Gedurende 6 weken vanaf 17 mei 2019 kan tegen het besluit van het college beroep worden ingesteld door belanghebbenden (die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar te maken). Beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

 

Stukken ter inzage

Bovengenoemd plan ligt vanaf 16 mei 2019 voor een periode van 6 weken digitaal ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen en is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met bij het plan genoemde IMRO-code)

 

Naar boven