Kennisgeving Ontwerpbesluit Vopak Terminal Amsterdam Westpoort B.V., Rijkswaterstaat

Waterwet

Ontwerpbesluit VOPAK Terminal Amsterdam Westpoort B.V.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag van VOPAK Terminal Amsterdam Westpoort B.V., Westpoortweg 480 te Amsterdam ingevolge de Waterwet. De aanvraag heeft betrekking het onttrekken van oppervlaktewater uit de Afrikahaven en het lozen van afvalwater op de Afrikahaven.

Terinzagelegging

De aanvraag, het ontwerpbesluit en andere daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 16 mei tot en met 27 juni 2019 ter inzage bij:

  • a. Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, afdeling Vergunningverlening, Toekanweg 7 te Haarlem, tijdens kantooruren alwaar desgewenst een mondelinge toelichting op de stukken kan worden verkregen;

  • b. Stadsdeel Centrum, Algemeen en Sociaal Loket, Amstel 1 te Amsterdam, tijdens de inloopuren.

Zienswijzen

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn zijn zienswijzen hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat West-Nederland Noord, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht. Voor nadere inlichtingen kan men zich telefonisch wenden tot de afdeling Vergunningverlening telefoon 0621167116.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat West-Nederland Noord M. Nauta

Naar boven