Ontwerp-wijzigingsplan “Bestemmingsplan Losser dorp wijzigingsplan Oldenzaalsestraat 39”

Logo Losser

Burgemeester en wethouders van Losser maken bekend dat met ingang van 8 mei 2019 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt het ontwerp-wijzigingsplan “Bestemmingsplan Losser dorp wijzigingsplan Oldenzaalsestraat 39”.

Omschrijving plan

Voor de Oldenzaalsestraat 39 in Losser bestaat het voornemen om de bedrijfsbestemming om te zetten in een woonbestemming. In het vigerende bestemmingsplan 'Losser dorp', vastgesteld op 19 maart 2013 is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen waarmee burgemeester en wethouders bevoegd zijn om het plan te wijzigen in die zin dat de bedrijfsbestemming wordt gewijzigd in een woonbestemming. Voorliggend wijzigingsplan is opgesteld om de voorgenomen ontwikkeling mogelijk te maken en planologisch-juridisch correct vast te leggen.

Inzien wijzigingsplan

Het ontwerp-wijzigingsplan kan tot en met 19 juni 2019 tijdens de openingstijden worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van Losser. Het plan en de bijbehorende toelichting met bijlage kunnen ook via www.losser.nl/bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl worden ingezien.

Zienswijzen Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondelinge zienswijzen indienen over het ontwerp-wijzigingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van b&w van Losser, Postbus 90, 7580 AB Losser. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de publieksbalie van het gemeentehuis, bereikbaar via telefoonnummer (053) 5377444.

 

Losser, 7 mei 2019

Naar boven