Ter inzage ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofdstraat Does Leiderdorp’

Logo Leiderdorp

Burgemeester en wethouders van Leiderdorp maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofdstraat Does Leiderdorp’ op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt.

Inhoud en begrenzing

Het plangebied bestaat uit een agrarisch perceel, welke is gelegen in de hoek van de Hoofdstraat en De Does te Leiderdorp (links van huisnummer 205). Het bestemmingsplan voorziet in een planologisch juridisch kader voor de bouw van een brugwachtershuisje alsmede 3 burgerwoningen. Het betreft een twee-onder-één-kapwoning aan de straatzijde en een vrijstaande woning achter op het perceel.

Inzage

Het ontwerp ligt vanaf 17 januari 2019 gedurende 6 weken ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.0547.BPhoofdstraatdoes-ON01. Via http://ro-online.leiderdorp.org/productie/NL.IMRO.0547.BPhoofdstraatdoes-ON01 is een PDF raadpleegbaar. Het schriftelijke ontwerpbestemmingsplan kan tijdens openingstijden worden ingezien bij de receptiebalie in het gemeentehuis, Willem-Alexanderlaan 1 te Leiderdorp.

Zienswijzen

Binnen deze periode van ter inzage ligging kan een ieder een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de raad van Leiderdorp, Postbus 35, 2350 AA te Leiderdorp. Graag boven de brief vermelden: “zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofdstraat Does Leiderdorp’. Digitale zienswijzen kunnen worden verstuurd naar: RO@leiderdorp.nl (graag richten aan de raad en onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Hoofdstraat Does Leiderdorp’). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak te maken met onderstaande medewerker.

Nadere informatie

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer M. Goverde, beleidsmedewerker Ruimte, tel: 071-54 58 531.

Naar boven