Ontwerpwijzigingsplan Sierteeltgebied, vierde wijziging (Loeteweg 26)

Logo Alphen aan den Rijn

Bekendmaking ontwerpwijzigingsplan

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maakt ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat op 30 april 2019 het ontwerpwijzigingsplan Sierteeltgebied, vierde wijziging (Loeteweg 26) is vastgesteld.

Wat houdt het wijzigingsplan in?

Binnen het wijzigingsplan wordt de bestemming van bedrijfswoning op het perceel Loeteweg 26 te Hazerswoude-Dorp omgezet naar plattelandswoning. Deze wijziging voldoet aan de wijzigingsregels die de raad op 13 oktober 2016 heeft vastgesteld.

Het wijzigingsplan en haar grenzen

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Loeteweg 26 te Hazerswoude-Dorp, kadastraal bekend gemeente Hazerswoude, sectie K, nummer 529.

Wanneer en waar kunt u het wijzigingsplan inzien?

Iedereen kan het ontwerpwijzigingsplan, met identificatienummer NL.IMRO.0484.HDsierteelt4wijz-ON01 met de bijbehorende bestanden van donderdag 9 mei 2019 tot en met woensdag 19 juni 2019, gedurende zes weken, digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast kunt u het plan inzien bij de informatiebalie in het gemeentehuis.

Hoe kunt u reageren?

Binnen bovenstaande termijn van tervisielegging kunnen belanghebbenden een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders indienen.

Digitaal kan dat via het formulier ‘Zienswijze bestemmingsplan indienen’, te raadplegen via www.alphenaandenrijn.nl/Onlineregelen/Zienswijze_bestemmingsplan_indienen. Hiervoor heeft u DigiD nodig of u vult uw organisatiegegevens in. In het formulier moet u duidelijk aangeven dat het om het ontwerpwijzigingsplan Sierteeltgebied, vierde wijziging (Loeteweg 26) gaat met zaaknummer 242259.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. In uw reactie moet u duidelijk uw naam, adres en contactgegevens vermelden en aangeven dat het om het voornoemde wijzigingsplan gaat met het genoemde zaaknummer. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

Procedure

Als u zienswijze heeft gegeven, ontvangt u een nota waarin alle ingekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. De reacties worden verwerkt in het definitieve wijzigingsplan. Na vaststelling van het wijzigingsplan door het college kunt u nog beroep instellen bij de Raad van State. Hoe en wanneer, wordt later bekend gemaakt.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 8 mei 2019

Naar boven