Ontwerpbestemmingsplan ‘Valkenswaardseweg 46 en 46a Leende’

Logo Heeze-Leende

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Valkenswaardseweg 46-46a Leende’ met ingang van 9 mei 2019 tot en met 19 juni 2019 tijdens de openingsuren ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke viewer en www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Onderhavig ontwerpbestemmingsplan is opgesteld ten behoeve van de herbestemming van de locatie Valkenswaardseweg 46a te Leende. Beoogd wordt het cultuurhistorisch waardevolle pand Valkenswaardseweg 46a, dat nu wordt gebruikt als schuur, te herbestemmen ten behoeve van de realisatie van een bed & breakfast met zes eenheden in dit pand. Het perceel (kadastraal bekend als gemeente Leende, sectie D, nummer 1577) is in eigendom van de eigenaar van de aangrenzende bedrijfsbestemming (Valkenswaardseweg 46). De bed & breakfast wordt als nevenactiviteit uitgevoerd bij deze bedrijfsbestemming. Het pand wordt hiertoe inpandig verbouwd. Ten behoeve van de beoogde herbestemming dient het bestemmingsplan ‘Buitengebied Heeze-Leende 2017’ ter plaatse van de planlocatie te worden herzien.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan de raad van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA te Heeze. De inspraakreactie dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de inspraakreactie en het plan waarop de inspraakreactie betrekking heeft. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om uw inspraakreactie mondeling kenbaar te maken wordt u verzocht een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage legging in te dienen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met de gemeente (040-2241400). U zult dan worden uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw inspraakreacties kunt weergeven.

 

Naar boven