Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied Kortenhoef (de Kwakel 20) Kortenhoef

Logo Wijdemeren

 

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 4 april 2019 het bestemmingsplan Buitengebied Kortenhoef (de Kwakel 20) heeft vastgesteld.

 

Het plan.

Het plan voorziet in het wijzigen van de bestemming Agrarisch met waarden – Natuur- en Landschapswaarden in Bedrijf. De huidige opstallen worden gesloopt en er zal een nieuwe bedrijfswoning met hal worden gebouwd.

 

Inzage.

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 9 mei 2019 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage bij de administratie van het Fysiek Domein (geopend op werkdagen van 08.30 – 12.30 uur), Rading 1 te Loosdrecht. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. (NL.IMRO.1696.BP6100Kwake2018-va00).

 

Beroep.

Tegen het ontwerp-bestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan kan gedurende de termijn van terinzageligging tegen het besluit tot vaststelling beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 ea ’s-Gravenhage..

 

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde afdeling. Het besluit tot vaststelling en daarmee het bestemmingsplan treden na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

Naar boven