Ontwerpbestemmingsplan Leek – Kerkweg 57

Logo Westerkwartier

Burgemeester en wethouders van Westerkwartier maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Leek – Kerkweg 57 ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van de locatie Kerkweg 57 te Leek. Voor deze locatie is een bouwplan ontwikkeld voor de bouw van een woning. Het plangebied betreft een voormalige bedrijfslocatie. De herontwikkeling van dit gebied betreft een partiële wijziging van het in 2016 door de raad vastgestelde bestemmingsplan Leek Woonwijken.

Het ontwerpbestemmingsplan Leek – Kerkweg 57 ligt vanaf  3 mei 2019 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis te Leek.

Zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan iedereen de stukken inzien en schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Westerkwartier, Postbus 100, 9350 AC Leek. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het Klantcontactcentrum (tel. 14 0594). Het ontwerpbestemmingsplan kan digitaal geraadpleegd worden via www.ruimtelijkeplannen.nl (plancode: NL.IMRO.1969.BPLE19POST1-OW01).

 

Naar boven