Kennisgeving besluit omgevingsvergunning fase 2 voor het realiseren van drie vrijstaande woningen inzake het perceel Heerma van Vossstraat 38 in Roosendaal

Logo Roosendaal

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal heeft op grond van de  Wet algemene bepalingen omgevingsrecht besloten een omgevingsvergunning 2e fase te verlenen voor de activiteit ‘Het bouwen van een bouwwerk’ voor het oprichten van drie vrijstaande woningen op het perceel aan de Heerma van Vossstraat 38 in Roosendaal. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2018WB0936.

Voorafgaand aan de omgevingsvergunning 2e fase is op 11 mei 2018 een omgevingsvergunning 1 e fase voor de activiteit ‘Handelen in strijd met de regels van de Ruimtelijke Ordening’ verleend. De omgevingsvergunning 1e fase is geregistreerd onder het nummer 2017WB0435.

De planologische afwijking is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met IMRO-codering NL.IMRO.1674.1208HVANVOSSSTR38-0301

Van een omgevingsvergunning is sprake op het moment dat de beschikking omgevingsvergunning fase 1 voor de activiteit ‘Handelen in strijd met de regels van de Ruimtelijke Ordening’ én de beschikking omgevingsvergunning fase 2 voor de activiteit ‘Het bouwen van een bouwwerk’ zijn verleend. De omgevingsvergunning fase 1 en fase 2 treden gelijktijdig in werking na afloop van de beroepstermijn.

Terinzagelegging

Het besluit met de bijbehorende stukken ligt op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van maandag 6 mei 2019 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn in te zien op het stadskantoor, Stadserf 1 te Roosendaal van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en ‘s-middags op afspraak.

Beroep

Belanghebbenden kunnen ingevolge de Algemene wet bestuursrecht beroep instellen. Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend wanneer:

  • -

    u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent;

  • -

    u belanghebbende bent en u redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van de dag na de dag waarop het besluit is gepubliceerd. Een beroepschrift dient te worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Bij het instellen van beroep wordt griffierecht geheven.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet minstens bevatten:

  • a.

    de naam en het adres van de indiener;

  • b.

    de dagtekening;

  • c.

    een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt;

  • d.

    de gronden van het beroep (motivering).

Voorts kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank te Zeeland-West-Brabant (zie bovenstaand adres), worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Nadere informatie

Voor nadere informatie: Team Vergunningen, de heer M. van Leeuwen, telefoonnummer 140165, email: bouwen@roosendaal.nl, onder vermelding van ‘Heerma van Vossstraat 38 in Roosendaal t.a.v. de heer M. van Leeuwen’

 

Roosendaal, 3 mei 2018

Naar boven