Ontwerp-bestemmingsplan Het Nieuwe Bos Wulven

Logo Houten

Burgemeester en wethouders van Gemeente Houten maken bekend dat zij op 23 april 2019 ingestemd hebben met het ontwerpbestemmingsplan Het Nieuwe Bos Wulven.

 

Het plan

Het Nieuwe Bos Wulven is gelegen in het bos Nieuw Wulven, direct ten noorden van de rondweg en ter hoogte van de inprikkers Het Veld en De Weide.

Het bestemmingsplan Het Nieuwe Bos Wulven maakt de aanleg van een afslag aan de Rondweg, een toegangspad, een parkeerterrein voor maximaal 100 auto’s, horeca, een werkplaats voor bosonderhoud en speel-en trimtoestellen planologisch en juridisch mogelijk.

Ter inzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan het Nieuwe Bos Wulven ligt vanaf 2 mei tot en met 6 juni ter inzage.

U kunt het plan inzien op het gemeentehuis. Daarvoor maakt u via (030) 63 92 611 of via www.houten.nl/afspraak (kies bij product ‘Inzien/informatie documenten’) een afspraak.

Het plan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.  

 

Wat als u uw mening kenbaar wil maken?

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen richt u aan het college van B. en W. van Houten, Postbus 30, 3990 DA te Houten. Mondelinge zienswijzen kunt u kenbaar maken na afspraak met de heer De Moed van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer (030) 63 92 611.

 

Vervolg

Na de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan worden de ontvankelijke zienswijzen gebundeld en voorzien van een gemeentelijk antwoord in een Nota van Zienwijzen. De gemeenteraad beslist uiteindelijk over de vaststelling van het bestemmingsplan. Daarbij wordt de Nota van Zienswijzen aan de gemeenteraadsleden gestuurd zodat zij ook de vragen en antwoorden kunnen bekijken.

 

Vragen?

Hebt u vragen over het ontwerpbestemmingsplan? Neem via het algemene nummer van de gemeente (030 – 63 92 611) contact opnemen de heer Wallenburg of de heer De Moed van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

 

Houten 2 mei 2019

Naar boven