Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen

Logo Appingedam

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Appingedam maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor:

 

  • de nieuwbouw van vier woningen aan de Olingermeeden te Appingedam.

 

De omgevingsvergunning bestaat uit:

  • het bouwen van bouwwerken (art. 2.1 lid 1 sub a Wabo).

  • het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1 lid 1 sub c Wabo).

 

Inzien

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen (afgegeven door de raad op 18 april 2019) met alle daarbij behorende stukken liggen vanaf donderdag 2 mei 2019 tot en met 12 juni 2019 ter inzage. U kunt de stukken inzien bij het Klant Contact Centrum op het Stadskantoor, Wilhelminaweg 14 te Appingedam.

 

Een digitale versie van de ontwerpvergunning, de ontwerpverklaring en de ruimtelijke onderbouwing is te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt gebruikmaken van het planindentificatienummer NL.IMRO.0003.OMGOLING-ON01.

 

Zienswijze indienen

Tijdens de ter inzage termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Appingedam, Postbus 15, 9900 AA, Appingedam. Schriftelijke zienswijze tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen dient u te richten aan de gemeenteraad van Appingedam, Postbus 15, 9900 AA, Appingedam. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze of het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt via www.appingedam.nl, aan de receptie of telefonisch via 14 05 96.

 

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit dan wel de ontwerp verklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze naar voren hebben gebracht en door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren te hebben gebracht.

 

Naar boven