Ontwerpbestemmingsplan Zeestraat 50 ter inzage

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Zeestraat 50' ter inzage wordt gelegd.

 

Plan

het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het plangebied dat is gelegen langs de bestaande Zeestraat ter hoogte van nummer 50a en valt net in het buitengebied. Ten noordoosten van de Zeestraat is het St. Bavoterrein gelegen. Ten zuiden van de locatie ligt het centrum van Noordwijkerhout. Het fietspad ter plaatse van de Zeestraat loopt door naar de Kraaierslaan. Deze zal deels ten behoeve van deze ontwikkeling verbreedt worden.

 

De ontwikkeling bestaat uit het slopen van de bestaande bedrijfsopstanden (kassen en bedrijfsbebouwing) en het terugbouwen van 6 greenportwoningen en één ruimte-voor-ruimte woning. Daarnaast zal er ca. 9.100 m2 1ste klas bollengrond ontwikkeld worden. Doel van dit bestemmingsplan is om de gewenste ontwikkeling een definitieve juridische basis te verschaffen.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan 'Zeestraat 50' ligt met ingang van 1 mei tot en met 11 juni 2019 ter inzage. Het plan is in te zien in het gemeentehuis van Noordwijkerhout, Herenweg 4 en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancode: NL.IMRO.0575.BPBGZEESTRAAT50-ON01.

 

Zienswijze

Een ieder kan zienswijzen indienen. Dit moet binnen de termijn van terinzagelegging (van 1 mei tot en met 11 juni). Zienswijzen kunnen mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk worden ingediend bij de gemeenteraad van Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG NOORDWIJK, onder vermelding van "zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zeestraat 50". Voor een eventuele mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling, (071) 36 60 000.

Noordwijk, 30 april 2019

Naar boven