Verleende omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing, bouwen van een loods voor de opslag van tuinbouwmaterialen aan de Tuinweg, tegenover nummer 2a, Bergschenhoek, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat zij de ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een loods voor de opslag van tuinbouwmaterialen aan de Tuinweg, tegenover nummer 2a (dossiernummer 25231) met de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing (met bijbehorende stukken) heeft verleend zonder een exploitatieplan vast te stellen.

 

Beschrijving plan

De aanvraag omgevingsvergunning betreft de bouw van een loods voor de opslag van tuinbouwmaterialen tegenover Tuinweg 2a in Bergschenhoek. Deze functie past niet binnen de bestemming “Agrarisch-Glastuinbouw” zoals opgenomen in het geldende bestemmingsplan “Oosteindsepolder en Warmoeziersweg”. Door een uitgebreide Wabo procedure te doorlopen kan de functiewijziging met bouwmogelijkheid gerealiseerd worden.

 

Inzage

U kunt de stukken vanaf woensdag 1 mei 2019 inzien op:

 

Beroepsmogelijkheid

Van 2 mei tot en met 12 juni 2019 kunnen belanghebbenden een beroep indienen tegen de omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zicht richt en de gronden van het beroep.

 

De beroepsprocedure staat alleen open voor belanghebbenden die tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze hebben ingediend of aan kunnen tonen hiertoe niet in staat te zijn geweest.

 

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

 

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank: http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Is een beroepschrift ingediend dan kan tevens op grond van artike 8.81 van de Algemene wet bestuursrecht een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam. Het adres van de voorzieningenrechter is hetzelfde als van de Rechtbank.

Naar boven