Ontwerpuitwerkingsplan “Luchen Deelgebied 3a”

Logo Geldrop-Mierlo

 

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, artikel 15 van bestemmingsplan Groot Luchen en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van vrijdag 3 mei 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt (tot en met 13 juni) het ontwerp uitwerkingsplan “Luchen deelgebied 3a”.

 

Aanleiding

Luchen deelgebied 3a is een volgende fase in de ontwikkeling van uitbreidingsgebied Luchen. Luchen 3a is het deelgebied tussen de Burgemeester Termeerstraat en de Luchense Wetering. Aan de noordzijde wordt het gebied begrensd door een particuliere kavel, aan de zuidzijde door bedrijventerrein De Bijenkorf. Tijdens een tweetal avonden zijn omwonenden uitgenodigd mee te denken over de planvorming voor dit gebied. Dat heeft geleid tot een plan waarbij veel aandacht is voor bestaande structuren, groen en duurzaamheid. In het gebied zullen maximaal 70 woningen gebouwd worden.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis, Dwarsstraat 70 in Geldrop. Op maandag tot en met donderdag kunt u het plan inzien van 09.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur.

 

Reageren

Als het ontwerpplan ter inzage ligt, kan iedereen hier schriftelijk of mondeling op reageren. Dit is een zienswijze. Zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop.

 

Ook kan een reactie online worden doorgegeven. Een digitaal formulier vindt u op de gemeentelijke website onder ‘regelen en aanvragen, zienswijze’.

 

Meer informatie

Voor een toelichting op de stukken kunt u telefonisch een afspraak maken met Gabriel van Houtert van de afdeling Ruimte (tel. 040-2893796). Het uitwerkingsplan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.geldrop-mierlo.nl, en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. 

 

 

Geldrop, 2 mei 2019

Naar boven