Niet vaststellen ontwerpwijzigingsplan ‘Hondegatweg 1 Biervliet'

Logo Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en conform het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Hondegatweg 1 Biervliet’ (NL.IMRO.1714.wphondegatweg1-ON01) niet wordt vastgesteld.

Het ontwerpwijzigingsplan ‘Hondegatweg 1 Biervliet’ heeft van 1 maart 2018 tot en met 11 april 2018 ter inzage gelegen. Tegen dit ontwerpwijzigingsplan is één zienswijze ingediend. Deze zienswijze geeft aanleiding tot wijziging van het plan. Gelet op de aard van de wijzigingen heeft het college besloten om het wijzigingsplan niet vast te stellen en een aangepast ontwerpwijzigingsplan ter inzage te leggen.

Ter inzage

Het collegebesluit met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van 24 april 2019 voor een periode van zes weken (tot en met 5 juni 2019) voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Het raadsbesluit en de bijbehorende stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer M. den Boeft van de afdeling Externe Dienstverlening, tel. 140117.

Beroep

Tegen het collegebesluit tot het niet vaststellen van het ontwerpwijzigingsplan kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij het college tegen het ontwerpwijzigingsplan, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college te wenden.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaar rust. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden.

Indien beroep wordt ingesteld kan tevens om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een voorlopige voorziening kan door de voorzitter worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Er wordt een griffierecht geheven.

Oostburg, 24 april 2019

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

De secretaris, S.I. de Kievit – Minnaert

De burgemeester, mr. M.M.D. Vermue

Naar boven