Bekendmaking verzoek tot wijziging van de verplichtstelling tot deelneming in een Bedrijfstakpensioenfonds voor Zorg en Welzijn

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op artikel 16 van de Wet verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds 2000;

Maakt bekend:

  • 1. dat aanvragen zijn ontvangen van organisaties van werkgevers en van werknemers in de bedrijfstak Zorg en Welzijn, daartoe strekkende dat de verplichtstelling, van de deelneming in de Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn, ingevolge de Wet verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds 2000 zodanig wordt gewijzigd, dat de verplichtstelling per 1 juli 2019 wordt uitgebreid met de bedrijfstak toneel en dans.

  • 2. dat zienswijzen tegen inwilliging van bedoelde aanvragen schriftelijk kunnen worden ingediend bij de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Directie Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, Postbus 90801, 2509 LV Den Haag, voor of op 17 mei 2020.

  • 3. dat de op de aanvragen betrekking hebbende stukken tijdens kantooruren ter inzage liggen bij de Directie Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, Parnassusplein 5, te ‘s-Gravenhage en digitaal te raadplegen zijn op http://cao.szw.nl. Inlichtingen terzake van dit verzoek kunnen worden verkregen onder tel.nr. 070-333 5298 (telefaxnr: 070-333 4090).

’s-Gravenhage, 17 april 2019

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namens deze, De directeur Uitvoeringstaken Arbeidsvoorwaardenwetgeving, M.H.M. van der Goes

Naar boven