Onttrekking openbaarheid gedeelte Koolweg te Heelweg

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 28 maart 2019 op grond van artikel 7 en 9 van de Wegenwet heeft besloten een gedeelte van de Koolweg in Heelweg te onttrekken aan het openbaar verkeer. Het besluit heeft betrekking op het weggedeelte tussen de Spiekersweg en de N18, kadastraal bekend gemeente Varsseveld, sectie H, nr. 3156.

 

Het besluit met bijlage ligt vanaf 25 april tot en met 6 juni 2019 voor iedereen ter inzage. Wanneer u het besluit in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij balie Vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0315-292292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl.

 

Tegen het besluit kan tijdens voornoemde termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit. Tijdens de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

Naar boven